interim in Bedrijfsvoering en HRM

Over Roel Frenken

by

Het gezicht achter OfficeConsult is Roel Frenken. Wie is Roel?

Doelgerichte peoplemanager
Ik help publieke organisaties met de verbetering van hun prestaties. De ene keer beweeg ik me in een ambtelijke cultuur en de keer erop sta ik voor een opdracht in de kunstwereld.

Ik ben steevast uit op een optimaal resultaat voor de organisatie en voor de mensen die er werken. Ook voor de langere termijn. Ik richt me altijd op de afgesproken doelen met oog voor de omgeving waarin ik werk.

Als ik ja zeg op uw vraag dan ga ik er ook voor de volle 100% voor. Dingen voor elkaar krijgen is mijn drive.

Rust en duidelijkheid
De problemen die op het werk voorkomen bekijk ik onbevangen en van alle kanten. Ik zoek naar de oplossing die het beste werkt voor alle partijen. Ik pas me snel aan en kijk altijd wat er nodig is voor de omgeving. Lastige zaken ga ik niet uit de weg. Ik creëer structuur en duidelijkheid en breng rust en stabiliteit in een turbulente omgeving.

Verhelderen en verbeteren
Ik geniet er van om zaken op een heldere manier te verbeteren met oog voor de ontwikkeling van de medewerkers in mijn team. Hierbij schuw ik het debat niet en sta ik open voor nieuwe invalshoeken. Mijn ambitie is ook om zelf steeds beter te worden. Om ook mijn theoretische basis verder te verbeteren heb ik de Masteropleiding Public Management aan de Universiteit Twente gevolgd. In maart 2015 studeerde ik af met een onderzoek over effectiviteit van interim-management en opdrachtgeverstevredenheid.